mandag den 23. september 2013

På langtur - med en begynder

Jeg har skrevet en lille beretning om min kajaktur fra Veddelev ved Roskilde til Nivå, med en rundtur omkring Hven. Det var min første langtur i kajak.

På langtur - med en begynder.


Begynder vil jeg ikke kalde mig, jeg har jo været på utallige shelter og vandreture. Når det gælder kajak har jeg haft kajak for år tilbage, men er først lige blevet frigivet med EEP2 fra BRKK så derfor – begynder? mig?  Nej – det er jeg jo ikke – hummm.Jeg havde gået og rumlet med en længere tur, bare mig selv, min kajak og naturen.

Udgangspunktet skulle være en tirsdag eftermiddag med afgang fra Veddelev ved Roskilde og målet var enten Havneholmen i København eller BRKK klubhus i Brøndby Havn.

Under mine forberedelser dukkede Jannik Stamp fra Havkajakroerne op på Facebook med en tur til Hven. Så var planen klar. Afgang fra Veddelev tirsdag, møde de andre i Kajak klubben Krogen i Helsingør, fredag kl 15. Så var det bare at ro og overnatte der imellem.

Utallige gange blev udstyr pakket og soteret fra igen. Ned i kajakken, op af kajakken, skulle jeg også have alt det med?


Til sidst fik jeg styr på det hele og havde tilmed lidt plads i overskud.Ingen kommentarer:

Send en kommentar